tiistai 15. joulukuuta 2009

Kylymä

Ja päivitystä pukkaa. Ei selkeestikään huomaa, että mulla puskee tenttiä ovista ja ikkunoista kun niin ahkerasti kirjoittelen tänne :D. Mutta oli mulla vähän asiaakin. Nimittäin tänään oli ensimmäinen pakkaspäivä. Oli muuten kylmä. Miinus 3 astetta ja pirun jäätävä tuuli. Kalsarit ja paksumpi pipo ja lapaset ja jotkut saappaat ei ois ollu yhtään hullumpi ajatus. Niitä ei ollut kuitenkaan juuri saatavilla aamulla puoli kasilta, kun suuntasin hyisessä säässä kohti kielikeskusta. 

Tänään oli ihan kunnon tenttipäivä. Aamulla oli ranskan suulliset ja kirjalliset tentit. Voi elämä mitä pelleilyä oli taas se kirjallinen koe. Italialaiset tytöt ihan avoimesti puhui mun takana italiaks koko tentin ajan, mitä ilmeisemmin yhdessä miettivät oikeita vastauksia. Ihmettelen miksei siitä voinut opettaja huomauttaa mitään. Koska ei tuo nuo oikeasti kovin reilua ole muita kohtaan. Ois itse tehny mieli huutaa että "Turpa kiinni!", mutta eipä se oisi varmaan auttanut :D. Apinat.

Njooh, tentit ei menny ihan täysin putkeen, mutta luulis että niistä nyt läpi silti pääsee. Psykan tentti oli kyllä ihan jännä. Siinä oli onneksi vain yksi kysymys, jota en kyllä ihan täysin ymmärtänyt kun se oli niin hienosti muotoiltu, subjunktiivia ja kaikkea. Luulen kuitenkin kirjoittaneeni melko lailla oikeasta aiheesta ja kyllä, muistin kirjoittaa tenttipaperiin isolla ERASMUS. Jospa ne vähän armahtais etten tajunnu :D.

Eipä tässä muuta, illan suunnitelmassa on ankaraa lukemista huomisen tenttiin. Vain 1 tentti huomenna, miten leppoisaa :). Torstaina olis sitten viimeiset kaks. Tosin toisen saatan ihan suosiolla skipata, kun muistiinpanoista löytyi pelkkää kaaviota kaavion perään. Tää oli oikeasti pahempi tapaus kuin eräs nimeltä mainitsematon Kaavio-Aro Jyväskylän psykan laitoksella.  Vähän vaikea lukea niitä ja en oikein muista mitä se ukkeli joskus silloin taannoin höpisi kun en vielä osannut tehdä muistiinpanoja.

Ja äiti sanoi että minun pitää mennä psykologille kun OON NIIN HULLU! :D. Mitä vielä??!! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti